Sunweb geeft tijdens Tour kijkje achter de schermen

Sunweb geeft tijdens Tour kijkje achter de schermen

Tijdens de Tour de France hoef je helemaal niets te missen van Team Sunweb. De Duitse ploeg zal in samenwerking met Samsung exclusieve content maken voor de Sunweb-fans. Zo zal het team tijdens de Tour dagelijks met een vlog komen en krijgen de fans via sociale media een uniek kijkje achter de schermen.

Sunweb en Samsung

“De liefhebbers dichter bij de koers brengen met aantrekkelijke content en de wielrenners ondersteunen met technologie om doelen te bereiken. Daar werken we graag aan mee”, zegt Menno van den Berg van Samsung in een persbericht. “Het succesvolle Team Sunweb is met hun Keep Challenging-mentaliteit continu op zoek naar innovatie om zichzelf te blijven verbeteren en overtreffen. Onze campagne Do What You Can’t waarin we mensen uitdagen meer uit zichzelf te halen, sluit hier perfect op aan. Samsung en Team Sunweb kijken er samen naar uit om mensen te enthousiasmeren en de fans te inspireren met dezelfde boodschap.”

Op dit moment draait er een reclamespotje van Samsung met Tom Dumoulin in de hoofdrol op de Nederlandse tv. Iets dat met veel enthousiasme is ontvangen. “We proberen onze fans door middel van content continu dichter bij de sport te krijgen. We willen graag samen met Samsung een mooie nieuwe stap zetten in die fan engagement.”

Content

Via Youtube, Instagram, Facebook en de website van Team Sunweb blijf je op de hoogte van het laatste Sunweb-content.

Share this post