Deze renners zijn genomineerd voor Prijs van de Superstrijdlust

Deze renners zijn genomineerd voor Prijs van de Superstrijdlust

De Tourorganisatie heeft de zeven namen bekend gemaakt van de renners die kans maken op de Prijs van de Superstrijdlust. Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick-Step) maakt deel uit van dat lijstje, net als onder andere Thomas De Gendt (Lotto-Soudal).

Prijs van de Superstrijdlust

De andere kansmakers zijn Lennard Kämna (Sunweb), Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida), Yoann Offredo (Wanty-Groupe Gobert), Stéphane Rossetto (Cofidis) en Simon Yates (Mitchelton-Scott). Vooral Rossetto heeft zich vaak in de aanval laten zien. De Cofidis-renner heeft de meeste kilometers op kop van de wedstrijd op zijn naam staan. Tot succes heeft dat overigens niet geleid.

Stemmen kan (tot en met 12:00 uur zondagmiddag) door via het Twitteraccount van Priz Antargaz het bericht van jouw favoriet te delen. Dat telt voor de helft van de stemmen mee, een vierkoppige jury is verantwoordelijk voor de andere helft. De winnaar van de Prijs van de Superstrijdlust ontvangt behalve het rode rugnummer ook een geldbedrag van €20.000.

Vorig jaar won Daniel Martin de Prijs van de Superstrijdlust. Hij kreeg toen de voorkeur boven Alejandro Valverde en Lawson Craddock. Het jaar ervoor pakte Warren Barguil de winst.

Share this post