Sunweb en Cervélo kondigen samenwerking aan

Sunweb en Cervélo kondigen samenwerking aan

Vanaf volgend jaar rijden de mannen, vrouwen en talenten van Team Sunweb op fietsen van Cervélo. Ploegmanager Iwan Spekenbrink denkt dat de ploeg met het materiaal van het innovatieve Cervélo een stap vooruit zet. “Ons materiaal zal lichter, beter en sneller worden”, zegt Spekenbrink op de site van de ploeg.

Giant out, Cervélo in

Giant maakte lang deel uit van de Nederlands-Duitse wielerploeg en nam vier jaar geleden zelfs het hoofdsponsorschap van Argos over. Team Sunweb verlangde echter naar meer innovatie van het materiaal en dat kon Giant niet bieden. Met Cervélo als nieuwe materiaalsponsor komt er een einde aan een jarenlange samenwerking.

“We zijn verheugd dat we gaan samenwerken met een van de meest hightech merken uit de wielerwereld. Ons materiaal zal lichter, beter en sneller worden, wat het verschil kan maken. Tijdritten en wegwedstrijden worden soms op een fractie van een seconde beslist”, legt Spekenbrink uit.

Sunweb en Cervélo maakten de samenwerking door middel van een geinig filmpje bekend. Bekijk hem hieronder.

Cervélo S5

Hoogstwaarschijnlijk gaat Sunweb in 2019 met onder andere de nieuwe Cervélo S5 koersen. In ons nieuwste magazine lees je veel meer over de S5, want wij hebben hem al getest! De nieuwste editie bestellen doe je hier.

Cervelo S5

Share this post