Roompot ontvangt uitnodiging voor Omloop Het Nieuwsblad

Roompot ontvangt uitnodiging voor Omloop Het Nieuwsblad

Roompot-Charles doet op 2 maart mee aan de Omloop Het Nieuwsblad, zo laat de organisatie weten. De Nederlands-Belgische ploeg heeft samen met zes andere ProContinentale ploegen een uitnodiging ontvangen voor de eerste koers op Belgische bodem van 2019.

Terpstra er ook bij

Naast Roompot-Charles hebben ook Sport Vlaanderen-Baloise, Wanty-Groupe Gobert, Wallonie-Bruxelles, Corendon-Circus, Direct Energie en Cofidis een invitatie gekregen. Niki Terpstra is er dus ook bij en kan net als in 2015 een gooi doen naar het podium. Toen eindigde de Noord-Hollander als tweede in de door Ian Stannard gewonnen editie. Terpstra zal soms nog met klotsende oksels terugdenken aan die editie, want samen met zijn Quick-Step-ploeggenoten Stijn Vandenbergh en Tom Boonen slaagde hij er niet in om de sterke Brit eraf te rijden.

Roompot-Charles ontving eerder een uitnodiging voor Parijs-Roubaix, de Ronde van Catalonië en de Amstel Gold Race. De ploeg greep naast uitnodigingen voor de Waalse Pijl, Luik-Bastenaken-Luik en de Giro d’Italia.

Share this post