CCC doet Tourwinnaar Thomas een aanbieding

CCC doet Tourwinnaar Thomas een aanbieding

Als het aan wielerploeg CCC ligt, rijdt Geraint Thomas vanaf volgend seizoen voor de Poolse ploeg. Thomas’ contract bij Team Sky loopt na dit seizoen af en CCC ziet de Tourwinnaar maar al te graag verkassen naar de nog grotendeels op te bouwen wielerploeg.

Thomas op het verlanglijstje

Halverwege de Tour de France werd bekend gemaakt dat CCC de licentie van BMC overneemt. Greg Van Avermaet werd gepresenteerd als kopman, waarna ook Michael Schär, Guillaume Van Keirsbulck en Nathan Van Hooydonck werden aangetrokken. Geraint Thomas is de volgende renner op het verlanglijst van de Poolse schoenenfabrikant.

“We hebben zijn manager gesproken en hem een aanbieding gedaan”, zegt manager Piotr Wadecki tegen Cyclingnews. “In het voorjaar staat ons team in teken van Van Avermaet, maar voor rondes als de Tour zijn we nog op zoek naar een kopman”, aldus Wadecki. Hij belooft dat Thomas de absolute kopman zal zijn en geen concurrentiestrijd hoeft aan te gaan zoals bij Sky. “We wachten nu op een reactie van Thomas. Het zal fantastisch zijn als hij ingaat op de aanbieding.”

Share this post