BBB gaat weer samenwerken met Wanty

BBB gaat weer samenwerken met Wanty

Het Nederlandse bedrijf BBB is dit seizoen weer verbonden aan de Belgische ploeg Wanty-Groupe Gobert. BBB stapte in 2014 samen met manager Hilaire van der Schueren over van Vacansoleil-DCM naar de ProContinentale ploeg, maar ze werkten sinds 2017 niet meer samen.

Geen Roompot en FDJ meer

BBB blijft daarmee te bewonderen in het profpeloton. Het bedrijf uit Leiden werkte sinds 2014 samen met Roompot en FDJ, maar aan die samenwerkingen is al eerder een einde gekomen. Roompot reed vorig jaar al met Ekoï-helmen en brillen, FDJ heeft BBB nu ingeruild voor Giro. Wanty-Groupe Gobert zal in 2019 rijden met de sprinthelm BBB Tithon, BBB Icarus en tijdrithelm BBB Aerotop. De brillen zijn de Avenger en Town.

“Wij hebben heel fijn samengewerkt tussen 2014 en 2016 en kijken er opnieuw erg naar uit. We hebben altijd een speciale, relaxte band met het team gehad. In het verleden heeft de ploeg veel bijgedragen aan de ontwikkeling van de producten en konden we hun feedback goed gebruiken. Dit is een mooie manier om de samenwerking nieuw leven in te blazen”, aldus Rick de Jong van BBB in het persbericht.

BBB Wanty
De BBB Icarus is een vaste waarde in de BBB-helmencollectie.

Wanty reed de afgelopen seizoenen met producten van RH+. BBB levert alleen de helmen en brillen.

Share this post