AGU nieuwe kledingpartner LottoNL-Jumbo

AGU nieuwe kledingpartner LottoNL-Jumbo

Het oer-Hollandse AGU is de nieuwe kledingpartner van LottoNL-Jumbo, zo hebben beide partijen dinsdag bekend gemaakt. De nieuwe samenwerking gaat per 1 januari 2019 van kracht en heeft de duur van liefst vijf jaar.

Innovatieve ambities

Shimano is sinds vorig jaar kledingsponsor van de enige Nederlandse WorldTour-ploeg, maar wordt volgend jaar dus vervanger door AGU, dat eerder sponsor was van de Panasonic-ploeg en LottoNL-Jumbo’s voorloper Rabobank. “De innovatieve ambities van AGU sluiten naadloos aan bij het groeipad van ons team. We kennen AGU uit het verleden. De kwaliteit en ruime ervaring gaven voor ons de doorslag om voor AGU te kiezen”, zegt manager Richard Plugge.

AGU is uiteraard ook tevreden over de nieuwe samenwerking. “We zijn er enorm trots op dat Team LottoNL-Jumbo voor AGU kiest. Het is de bevestiging van de kwaliteit van onze fietskleding en accessoires. We kijken ernaar uit om samen met de renners van Team LottoNL-Jumbo de meest hoogwaardige, innovatieve en aerodynamische kleding te ontwikkelen, om dit  in onze collectie aan alle wielrenners door te kunnen geven”, zegt de CEO Björn Jeurissen.

Share this post