Vertel ons jouw mening en maak kans op mooie prijzen!

Vertel ons jouw mening en maak kans op mooie prijzen!

Zoals je misschien al weet, gebruikt je lichaam voornamelijk twee bronnen van brandstof om energie te creëren zodat je kan hardlopen, fietsen, zwemmen of een andere sport kan beoefenen: vet en koolhydraten. Hoe intensiever de activiteit, hoe meer energie en dus hoe meer vet en koolhydraten je lichaam gebruikt. Maar wat misschien nog belangrijker is, is dat met hogere intensiviteit je lichaam meer afhankelijk van koolhydraten is en de relatieve contributie van vet afneemt. Dit gebeurt omdat koolhydraten sneller in energie omgetoverd kunnen worden dan vet en het dus een meer efficiënte brandstof voor je lichaam is. Dus, als je snel wilt gaan, heeft je lichaam die koolhydraten wel echt nodig!

In editie 9 van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets magazine, heb je een Energy gel sample gekregen van het merk Vifit Sport. Vifit Sport Energy gels zijn speciaal ontwikkeld om de absorptie van koolhydraten in je lichaam te maximaliseren en maag- en darmklachten, die bij soortgelijke producten vaak voorkomen, te minimaliseren. Elke Vifit Sport Energy gel bevat 30 gram koolhydraten, bestaande uit een optimale ratio van glucose en fructose van 2:1. Een inname van 30 gram koolhydraten wordt meestal aangeraden voor activiteit die 1 tot 2 uur duurt. Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel.

Laat ons weten wat je van de Vifit Sport Energy gel sample vond door deze korte vragenlijst te beantwoorden en maak kans om een zak Vifit Sport Recovery Poeder van 875 gram (ter waarde van €27,95) te winnen. In totaal geven wij er 10 weg en het kost je slechts 1 minuut!

Share this post