Win een verblijf van 3 nachten in Seefeld in Tirol t.w.v. €360!

Win een verblijf van 3 nachten in Seefeld in Tirol t.w.v. €360!

Nieuws

dinsdag 24 juli, 2018

Ook zo gek op Oostenrijk? Doe dan nu mee met de prijsvraag en maak kans op een verblijf van 3 nachten in Seefeld in Tirol t.w.v. €360!

Geniet van een 4-daagse vakantie in het Oostenrijkse Olympiaregion Seefeld in Tirol in Hotel Wetterstein. In het hotel aan de voet van de Tiroler bergen geniet je van de gastvrije Oostenrijkse sfeer en van een adembenemend natuurlandschap, met een oneindig aanbod aan sport- en vrijetijdsmogelijkheden.

Een vakantie in de Alpen biedt in de zomer heerlijke wandel- en fietsroutes en tijdens de winter geniet je van een glinsterend sneeuwlandschap. Met 48 kilometer aan skipistes en 266 kilometer aan geprepareerde pistes is Seefeld in Tirol een mekka voor langlaufers in Europa. In de regio staat de filosofie van de zogenoemde nordic lifestyle centraal, waarin sport, ontspanning en inspiratie met elkaar worden verbonden. Een concept waarbij dus alle zintuigen worden geprikkeld.

De ruime en sfeervolle kamers van Hotel Wetterstein hebben comfortabele bedden en een adembenemend uitzicht op de bergen van Seefeld. Traditie en moderne zaken gaan in Hotel Wetterstein hand in hand en zorgen voor een unieke sfeer. Al meer dan een eeuw ontvangt het hotel haar gasten met de charme die hoort bij zo’n geschiedenis. In 2007/2008 is het hotel volledig gemoderniseerd en verbouwd; haar persoonlijke stijl in een historische ambiance is behouden.

Hoe doe je mee?

Geef vóór 22-08-2018 antwoord op onderstaande vraag en wie weet geniet jij straks van een verblijf van 3 nachten in het Olympiaregion Seefeld t.w.v. €360!

Hint: Het antwoord vind je op de website van Hotel Wetterstein.


Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.