Win een vakantie in een bungalowpark in de Belgische Ardennen t.w.v. €646!

Win een vakantie in een bungalowpark in de Belgische Ardennen t.w.v. €646!

Nieuws

donderdag 21 juni, 2018

Wil jij kans maken op een heerlijke fietsvakantie in de Ardennen? Doe dan mee met de prijsvraag.

Er even tussenuit in het prachtige Belgische plaatsje Blaimont? De prachtige natuur met bossen en bergen komt hier samen met de pracht en het water van de Maasvallei. De dichtbeboste en soms rotsachtige bergen van de Ardennen worden doorkruist door snelstromende riviertjes. De grotten, de talrijke bospaden, fietsroutes, de oude stadjes en dorpjes en de diverse kastelen en ruïnes maken het een interessante vakantiebestemming voor cultuur- en fietsliefhebbers.

Direct naast het dorpje ligt vakantiepark Vallée les Etoiles. Het park ligt op een heuvel aan de Maas. Alle huisjes hebben een schitterend uitzicht over het dal en omdat ze op de zuidhelling liggen, geniet je bijna de hele dag van de zon en zie je deze ’s avonds ondergaan. Elke bungalow heeft zijn eigen gemeubileerde veranda om lekker buiten te kunnen eten en ’s avonds heerlijk uit te rusten.

In samenwerking met BungalowNet mogen wij een week vakantie in vakantiepark Vallée les Etoiles weggeven en dit doen wij door middel van een prijsvraag!
De winnaar wint een verblijf in een 4-persoons chalet van zaterdag 1 september t/m zaterdag 8 september 2018 (data staan vast).

Wil jij kans maken op deze 8-daagse vakantie in Vallée les Etoiles t.w.v. €646? Geef dan vóór 23 juli 2018 het juiste antwoord op onderstaande vraag.

Hint: Het juiste antwoord is te vinden op de site van Vallée les Etoiles.


Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.