Win een inklapbare fietsendrager voor op de auto t.w.v. €439,95!

Win een inklapbare fietsendrager voor op de auto t.w.v. €439,95!

Nieuws

maandag 19 augustus, 2019

Gemakkelijk je fietsen vervoeren voor fietstochten wat verder van huis? De Spinder Xplorer+ is een veilige en betrouwbare fietsendrager waarmee je jouw fietsen zonder problemen naar de gewenste plek vervoert! Doe mee met de prijsvraag en maak kans op de Spinder Xplorer+ t.w.v. €439,95!

De Spinder Xplorer+ vervoert zonder problemen jouw fietsen. De fietsendrager is namelijk geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, fietsen en bandenmaten. De Spinder Xplorer+ kan twee fietsen vervoeren en tot wel 60kg dragen! Door de eenvoudige snelkoppeling monteer je de fietsendrager makkelijk en snel op je trekhaak. De fietsen blijven stevig staan door de stabiele wielhouders en de flexibele en afsluitbare klemmen. Daarnaast is een zadelpen (buis) bevestiging mogelijk.

Wil je bij je kofferbak? Dan is dat geen probleem; de Spinder Xplorer+ beschikt namelijk over een handige kantelfunctie waardoor de kofferbak altijd toegankelijk blijft. Na gebruik kan je de fietsendrager makkelijk opbergen door het handige inklapsysteem. De Xplorer+ is optioneel uit te breiden met een derde fietsadapter.

Hoe doe je mee?

Geef vóór 19 september 2019 het juiste antwoord op onderstaande vraag en maak kans op de Spinder Xplorer+ t.w.v. €439,95!

Hint: het antwoord is hier te vinden.


Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *