Win een inklapbare fietsdrager voor op de trekhaak van je auto t.w.v. €399.95!

Win een inklapbare fietsdrager voor op de trekhaak van je auto t.w.v. €399.95!

Nieuws

woensdag 22 augustus, 2018

Maak je ook graag verder van huis fietstochten? Dan is een goede fietsendrager onmisbaar. De Pro-User Diamant SG2 vervoert zonder problemen jouw fietsen naar de gewenste plek! Doe mee met de prijsvraag en maak kans op de Pro-User Diamant SG2 met opberghoes t.w.v. € 399,95.

De Pro-User Diamant SG2 is een betrouwbare en veilig te gebruiken fietsendrager, geschikt voor twee (elektrische) fietsen en kan tot wel 60 kg dragen! Dankzij de gepatenteerde snelkoppeling is de drager eenvoudig te monteren en door het kantelmechanisme blijft de kofferbak toegankelijk. De drager is geschikt voor nagenoeg alle soorten trekhaken en bandenmaten. Het inklapsysteem maakt dat de drager gemakkelijk op te bergen is. De fietsendrager wordt geleverd met opberghoes.

Hoe doe je mee?

Geef vóór 21 september 2018 het goede antwoord op de onderstaande vraag en maak kans op de Pro-User Diamant SG2 fietsendrager met opberghoes t.w.v. €399,95.

Hint: Het goede antwoord is te vinden op de Facebookpagina van Pro User Bike Carriers.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Pro User bike carriers? Vergeet dan niet om direct hun Facebookpagina te liken!


Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *