Wahoo Elemnt Bolt nu ook in kleurtjes

Wahoo Elemnt Bolt nu ook in kleurtjes

De Wahoo Elemnt Bolt kwam begin vorig jaar op de markt. Als kleine broer van de Elemnt, met veel van dezelfde opties. De Bolt was er tot nu toe alleen in het zwart.

Nu is hij er ook in twee kleurtjes. Geel en rood. Volgens Wahoo slechts tijdelijk beschikbaar. Dus mocht je al twijfelen over de aanschaf van de ‘meest aerodynamische fietscomputer’ (aldus Wahoo), dan kan zo’n kleurtje je misschien net over de streep trekken.

De Elemnt Bolt heeft alle fietsopties aan boord, inclusief turn-by-turn navigatie. Hij is te verbinden met je telefoon waarmee je ook Strava Live Segments kunt gebruiken. Sterk punt is vooral de lange accuduur. Of je hem nu in zwart, rood of geel koopt, de prijs blijft gewoon 239 euro.

Ik reviewde de Bolt vorig jaar al, die test lees je hier. Ondertussen zijn er aardig wat firmware updates geweest waarmee de fietscomputer verder is verbeterd. Op ons forum vind je ook een uitgebreid topic met veel gebruikerservaringen, op het moment van schrijven al 86 pagina’s.

Meer info: wahoofitness.com


De links in onze artikelen verwijzen soms naar online shops. Bestel je daar iets via fietsen/" 7136 target="_self">Fiets.nl, dan help je ons deze site te blijven maken. Het kost jou niets extra’s.


Share this post