Vrijdag crossdag: modderige video’s

Vrijdag crossdag: modderige video’s

Gosse v d Meer, de Nederlandse crosser met snor. Loopt hij niet op klompen dan zijn het wel een setje ongure campingslippers. De meeste crossen betwist vd Meer dit jaar in de UK waar hij inmiddels het eindklassement van de Engelse crosscup op zijn naam heeft geschreven. Vind je de man met de snor niet in het Engelse dan is er een grote kans dat Gosse en zijn gevolg de oversteek hebben gemaakt richting Zwitserland voor één van de EKZ races of de worldcup in Bern. Hoe zo’n dag crossen er in ‘der Sweis’ aan toe gaat zie je in de video.

Trinity Racing. ‘De ploeg van’ Tom Pidcock worden het hele seizoen op de voet gevolgd. Bijna ieder weekend komen Tom, Cameron en Amy in actie en daar mogen wij een paar dagen later dan weer van smullen met het bekijken van de goed gemonteerde video’s. Cameron Mason, de belofte renner van Trinity heeft zelf ook een eigen youtubekanaal waarbij hij zelf zijn kant van het verhaal/weekend laat zien:

‘For the love of mud’ is inmiddels een klassieker. Een film uit 2015 waarin alle facetten van de sport naar voren komen. Van het ploegen door een lokaal weiland op zondagochtend tot de worldcups op het scherpst van de snee. De trailer is gratis, de film kost geld. Je krijgt dan wel 80 minuten lang de fraaiste modderbeelden voorgeschoteld.

Share this post