Top 10 fiets experiences wereldwijd

Top 10 fiets experiences wereldwijd

Ben jij ook tijdens de zomer niet van je fietsen/" 7136 target="_self">fiets af te slaan? Dan hebben wij goed nieuws voor je!
Voor wie op zoek is naar de leukste plekken om deze zomer te fietsen, heeft Airbnb de populairste fietsen/" 7136 target="_self">fiets Experiences wereldwijd op een rij gezet. Check snel de top 10 en ontdek waar jij deze zomer nog je eigen Tour kunt rijden! 

Airbnb Experience
Naast het ruime aanbod aan accommodaties die te boeken zijn via airbnb.nl, vind je op de website ook een enorme variatie aan Experiences. Denk aan een culinaire wandeling, een boottocht tijdens zonsondergang, maar dus ook aan allerlei soorten fietstours verzorgd door locals. Zo zijn er bijna 450 fietsen/" 7136 target="_self">fiets Experiences op het platform te vinden. Vooral excursies die fietsen met food combineren, zijn ontzettend aan het groeien in populariteit.

Fietsen én eten
Ben je geïnspireerd door de Tour de France, maar verkies je eten, wijn en cultuur boven extreme tochten en veel zweten? De helft van onderstaande top 10 is zo’n combinatie waarbij je al fietsend en proevend kennis maakt met een stad. De lijst biedt trouwens voor ieder wat wils, van Parijs tot Hollywood en Tokio:

De 10 meest populaire Airbnb fiets experiences wereldwijd:

Er rest alleen nog de vraag: waar zou jij deze zomer willen fietsen?

Share this post