The Ride 2019: nog slechts 24 tickets beschikbaar

The Ride 2019: nog slechts 24 tickets beschikbaar

Van 9 tot en met 16 juni fietsen 250 The Ride-deelnemers in acht etappes van de Stelvio naar de Cauberg. De prachtige route leidt door acht landen, is 1.250 km lang met meer dan 17.500 hoogtemeters. Rijders worden volledig ondersteund vanuit The Ride-karavaan: alle maaltijden vanuit eigen sportkeuken, twee uitgebreide verzorgingsposten per dag, motorbegeleiding, Shimano Service Center-team voor mechanische hulp, medisch team met EHBO en ambulance, masseurs, fysio’s, bezemwagen, koerswagen, etc. Aan alles is gedacht. Overnachten kan op de camping of in hotel. Ook is er een busreis naar de start als upgrade te boeken. Natuurlijk is er ook Team fietsen/" 7136 target="_self">Fiets weer van de partij tijdens de vierde The Ride-editie. Wil je meedoen? Op dit moment zijn er nog 24 tickets beschikbaar voor dit bucketlist event…

Webinar

Twijfel je nog? Meld je dan aan voor het webinar op dinsdag 12 februari. Achter je eigen laptop thuis, volg je de presentatie van organisator Carlo van Nistelrooy met alle ins and outs. Vanaf 20.00 uur ben je in een uurtje helemaal bijgepraat over het The Ride en is er ruimte voor het stellen van vragen. Namens partner fietsen/" 7136 target="_self">Fiets schuift ook Bram Mackaij aan. Als succesvol deelnemer van The Ride en The Ride Dolomites vertelt hij tijdens het webinar over het evenement vanuit deelnemersperspectief. Deelnemers aan het webinar kunnen zich overigens gegarandeerd inschrijven voor The Ride 2019. Voor hen worden tickets gereserveerd. Wel even vooraf aanmelden voor dit gratis en vrijblijvende webinar: the-ride.cc/informatie-avonden.

Fenomeen

fietsen/" 7136 target="_self">Fiets presents The Ride powered by Shimano Service Center. Dat is voluit de naam van het evenement dat in een paar jaar tijd uitgroeide tot een fenomeen. Bij veel fietsers staat het op het ‘to do-lijstje’. Dat The Ride-formule aanslaat wordt onderstreept door het rapportcijfer dat deelnemers geven; een 8,6! Naast The Ride (9 t/m 16 juni) is fietsen/" 7136 target="_self">Fiets ook partner van The Ride Dolomites (15 t/m 20 september). Ook aan deze zesdaagse Giro door de Dolomieten zal in het webinar aandacht aan worden besteed.

Check ook de websites en dagfilmpjes:
The Ride www.the-ride.cc
The Ride Dolomites www.the-ride-dolomites.cc

Dagfilmpjes:
The Ride the-ride.cc/dagvideos
The Ride Dolomites the-ride-dolomites.cc/dagvideos

Share this post