Rudy Project presenteert nieuwe racebril Defender

Rudy Project presenteert nieuwe racebril Defender

De mannen van Bahrain-Merida werden er tijdens de Vuelta a España al mee gespot en ook bergkoning Thomas De Gendt draagt de bril, maar nu is de nieuwe Defender van Rudy Project ook voor de gewone sterveling te koop. De 28 gram wegende racebril oogt razendsnel en is voorzien van de meest geavanceerde technologie.

Rudy Project Defender

De Defender is na de simpelere Rydon het nieuwe paradepaardje van Rudy Project. Door de zachte verstelbare neus- en oorpootjes, het diepe zichtveld en het PowerFlow-ventilatiesysteem is de racebril erg comfortabel en van alle gemakken voorzien. De brede lens is ontworpen om ver de diepte in te kunnen kijken en biedt je ook bescherming tegen de wind. Met meerdere ventilatieopeningen en goede luchtcirculatie beslaat de lens tijdens het sporten niet. De onderkant van het frame is makkelijk te verwijderen.

Bumpers Rudy Project

De Defender wordt geleverd met de meekleurende ImpactX- en Multilaser-glazen voor maximale oogbescherming tijdens de zonnige ritjes. De Defender is ook verkrijgbaar in de exclusieve Grafeen-versie. Meer informatie vind je op de website van Rudy Project.

Specificaties Defender:

– PowerFlow-ventilatiesysteem
– Neus- en oorpootjes aan te passen
– Onderkant frame makkelijk te verwijderen (en meerdere kleuren beschikbaar)
– ImpactX-lenzen (4 versies) en RB Optics (5 versies)
– 28 gram
– Adviesprijs: €149 – €245 (ligt aan de glazen)

Share this post