Nieuw: THE RIDE PYRENEES – 13 t/m 18 september 2020

Nieuw: THE RIDE PYRENEES – 13 t/m 18 september 2020

Na de succesvolle The Ride en The Ride Dolomites presenteert fietsen/" 7136 target="_self">Fiets in samenwerking met de The Ride-organisatie een fonkelnieuw evenement: The Ride Pyrenees. Volgend jaar fietst er van 13 tot en met 18 september een peloton van maximaal 150 rijders deze zesdaagse etappetocht over indrukwekkende Pyreneeën-cols. In totaal 775 kilometer met 16.000 hoogtemeters.

Bekende toppen uit de Tour de France en Vuelta vind je op de route: Col de Peyresourde, Col d’Aubisque, Col du Tourmalet, Luz-Ardiden, Col d’Aspin en meer. Op www.the-ride-pyrenees.cc vind je alle informatie en kun je je al inschrijven of het uitgebreide infopakket downloaden.

The Ride Pyrenees wordt vanaf september 2020 een tweejaarlijks terugkerend evenement in de The Ride-traditie. In de oneven jaren – zoals dit jaar – is er The Ride Dolomites mid-september, in de even jaren The Ride Pyrenees.

Als deelnemer kun je je volledig op het fietsen concentreren. De mecaniciens van het Specialized Service Team gaan mee voor optimale verzorging van je fietsen/" 7136 target="_self">fiets. Routepartner Sigma Sport zorgt voor alle gps-routes: zes prachtige etappes lang. Het medische team bestaande uit EHBO, ambulance-dienst, fysiotherapeuten en masseurs verzorgt jouw lichaam als een prof. Alle kwalitatief hoogstaande maaltijden zijn inbegrepen, inclusief alle verzorgingsposten, sportvoeding van Clif Bar en sportdrank van Nuun. Motards begeleiden de deelnemers onderweg en natuurlijk is er ook een koerswagen en bezemwagen om alles in goede banen te leiden. De sfeer tijdens het evenement is altijd super gezellig en vol fietskameraadschap; je fietst niet om het snelst maar met gelijkgestemden die jouw passie voor het wielrennen delen. Ook helpt de organisatie met ‘the road to’ The Ride Pyrenees. Door middel van deelnemersbijeenkomsten, trainingschema’s, nieuwsbrieven, trainingsritten van ambassadeurs en veel meer sta je optimaal aan de start.

Het ultieme doel in het najaar van 2020: The Ride Pyrenees!

Share this post