Maak kans op een elektrische fiets van Stella t.w.v. €2.199!

Maak kans op een elektrische fiets van Stella t.w.v. €2.199!

Nieuws

donderdag 21 maart, 2019

Het mooie weer staat voor de deur en dus wordt het tijd voor mooie fietstochten. Hoe kun je beter genieten van deze tochten dan met een gloednieuwe elektrische fiets? Doe nu mee met het Fietsletterspel van PlusOnline en Fietsen123 en maak kans op een Stella e-bike t.w.v. €2.199!

Heerlijk fietsen met trapondersteuning

Nederland is een land waar het vrijwel altijd waait. Van een briesje tot een fikse storm. En toch fietsen we graag, door weer en wind. Maar wat is het fijn om daarbij wat hulp te krijgen van trapondersteuning! U fietste nog nooit zo gemakkelijk als met de Stella Vicenza Superior Nero e-bike. Een boodschapje doen of een leuke fietstocht maken was niet eerder zo ontspannen!

Stella Vicenza Superior Nero

  • Verkozen tot ‘Beste Koop’ van de Consumentenbond in 2017
  • Krachtige voorwielmotor
  • Standaard 14,5 Ah accu
  • Actieradius: tot 150 km
  • Lage instap

Hoe kun je deze fietsen/" 7136 target="_self">fiets winnen?

Hieronder is een fietsje afgebeeld met een letter. Klik op deze letter en u komt vanzelf op een andere pagina waar je de volgende letter kunt vinden. Er zijn in totaal acht letters verspreid over onze websites waar u aan het einde één woord van kunt maken. Wanneer je de laatste letter hebt gevonden, kom je op een pagina op PlusOnline met een formulier waar je je antwoord kunt invullen. Zo maak je kans op een elektrische fiets van Stella t.w.v. €2.199!

Stuur uw antwoord vóór 30 april 2019 op. Heb je het woord goed geraden? Dan maak je kans op een elektrische fiets van Stella t.w.v. €2.199!

Fiets


Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.