Maak 9 x kans op een Basil Sport Design Fietstas t.w.v. €64,99

Maak 9 x kans op een Basil Sport Design Fietstas t.w.v. €64,99

Nieuws

maandag 29 april, 2019

Maak je graag fietstochten of doe je boodschappen op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets en wil je alles makkelijk meenemen. Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op één van de 9 Basil Sport Design Fietstassen t.w.v. €64,99. Zo heb je al je bagage op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets binnen handbereik.

De Basil Sport Design Double Bag is een dubbele fietstas die je met behulp van het Universal Bridge-systeem bevestigt aan de bagagedrager van een dames- of herenfiets. De dubbele tas heeft een inhoud van maar liefst 32 liter. Hij is dan ook bijzonder praktisch voor wie vaak met de fietsen/" 7136 target="_self">fiets naar de supermarkt gaat. Je kunt er namelijk heel wat boodschappen in kwijt. Op die manier hoef je ook niet met winkeltassen aan je stuur of om je schouders te sleuren. De Sport Design Double Bag is onder andere voorzien van een elastische flessenband die ervoor zorgt dat je flessen netjes rechtop blijven staan. Dit voorkomt een natte of kleverige boel in je fietstassen. De tassen zijn verder uitgerust met reflecterend materiaal, waardoor je ook in de avondschemering en ’s nachts goed zichtbaar bent op de weg. Een extra voordeel is dat ze gemaakt zijn van waterafstotend polyester. Als je dus verrast wordt door een vervelende regenbui, dan blijven je spullen tenminste droog. Met de riempjes bevestig je de tassen eenvoudig aan de bagagedrager van je fietsen/" 7136 target="_self">fiets en dankzij het Universal Bridge systeem is de tas ook geschikt voor diverse systemen, zoals MIK, Racktime en i-Rack/Carrymore.

Ben je benieuwd naar nog meer fietsproducten van Basil? Kijk op www.basil.com

Eigenschappen:

  • De Basil Sport Design Double Bag is een veelzijdige dubbele fietstas met een totale inhoud van 32 liter.
  • De dubbele fietstas is gemaakt van waterafstotend polyester en is verkrijgbaar in het zwart.
  • Dankzij de uitsparingen in de tassen is het mogelijk om je snelbinders te blijven gebruiken.
  • De fietstas is voorzien van reflecterende details waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent op de weg.
  • Perfect voor een E-bike.

Hoe doet u mee?

Geef vóór 30 mei 2019 het goede antwoord op de onderstaande vraag en maak kans op één van de 9 Basil Sport Design Fietstassen t.w.v. €64,99

Hint: Het goede antwoord is te vinden op: www.basil.com


Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *