Maak 3 x kans op een EasySeat Pro Hub zadel t.w.v. €172.95

Maak 3 x kans op een EasySeat Pro Hub zadel t.w.v. €172.95

Nieuws

donderdag 30 mei, 2019

Wil jij kans maken op een zadel waarmee je zonder zadelpijn een lange fietstocht kunt maken? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op een EasySeat Pro Hub zadel t.w.v. €172.95.

Je kan nog zo’n goede en dure fietsen/" 7136 target="_self">fiets hebben, een slecht zadel kan je fietsplezier aardig verpesten. Een goed zadel ondersteunt alleen daar waar nodig en belast niet de delen van je onderlichaam die je niet belast wilt hebben. Daarnaast kan zo’n zadel ook nog eens gezondheidsproblemen op latere leeftijd voorkomen!

De EasySeat Pro Hub is zo’n zadel, met twee verstelbare gedeeltes en geen gelvulling die oververhit kan raken in de zon of kan gaan broeien bij lange afstanden. Maar wel met een prettige ondersteuning daar waar nodig: op je zitbotjes.

Die zitbotjes hebben we ook niet voor niets. Ze beschermen de weke delen en bloedvaten die daar lopen. Een bolvormig zadel is funest voor de doorbloeding in dit kwetsbare gedeelte van je lichaam. Juist door erop te gaan zitten gaat vaak de zadelvulling nog verder naar binnen waardoor er druk komt op zenuwen en bloedvaten. Niet bij de EasySeat Pro Hub: de open ruimte tussen de beide verstelbare delen geven ruimte aan de essentiële delen van je onderlichaam waardoor deze niet belast worden.

De verstelbare schalen zorgen ervoor dat de druk alleen maar op de zitbotjes komt en bewegen iets mee met de fietsbeweging. Het gehele perineale gebeid bij zowel man als vrouw blijft vrij van het zadel en hierdoor ook het stuitje. Een ongekend genot voor de vele mensen die last hebben van het stuitje of door stoma gebruik moeilijk kunnen fietsen. Maar ook voor alle andere fietsers is dit unieke en comfortabele zadel een verademing!

De Pro Hub wordt aangeraden voor langere ritten en iets sportieve(re) houding.

Ben je benieuwd naar nog meer fietszadels? Kijk op www.ismzadel.nl

Hoe doet u mee?

Geef vóór 27 juni 2019 het goede antwoord op de onderstaande vraag en maak kans op één van de 3 EasySeat Pro Hub zadels t.w.v. €172.95

Hint: Het goede antwoord is hier te vinden


Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.