Maak 2x kans op een midweekarrangement Drenthe-Groningen voor 2 personen in Hotel Stadskanaal t.w.v. €449!

Maak 2x kans op een midweekarrangement Drenthe-Groningen voor 2 personen in Hotel Stadskanaal t.w.v. €449!

Nieuws

woensdag 12 mei, 2021

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een midweekarrangement Drenthe-Groningen voor 2 personen in Hotel Stadskanaal t.w.v. €450! Op de grens van Drenthe en Groningen ligt het gemoedelijke Cityhotel-restaurant Stadskanaal. Vlakbij leuke steden als Groningen en mooie omliggende natuur, maar ook dichtbij de Duitse grens – een ideale uitvalsbasis voor een midweekje weg.

Cityhotel-restaurant Stadskanaal beschikt over luxe gerenoveerde kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Denk hierbij aan comfortabele bedden, smart-tv, Wi-Fi, koffie en theefaciliteiten en een badkamer met bad, douche en toilet. In het gezellige grand-café ’t Raadhuys kun je terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien worden hier de hele dag à la carte gerechten geserveerd.

Stad of bos

Natuurgebieden De Hondsrug en het Boomkroonpad liggen ook in de omgeving en bij de receptie vindt u ruim 50 gratis wandel- en fietsroutes. Ook vestingdorp Bourtange, het Streekhistorisch Centrum en Herinneringscentrum Westerbork liggen in de buurt. Liever de stad in? U bent binnen een halfuurtje in Assen, Emmen of Groningen. Variatie genoeg!

Hoe doe je mee?

Geef vóór 26 mei 2021 het antwoord op de onderstaande vraag en maak kans op een midweekarrangement Drenthe-Groningen voor 2 personen van Hotel Stadskanaal t.w.v. €449!

Het arrangement bestaat uit:

  • 5 x overnachting in een ruime luxe kamer
  • 5 x ontbijtbuffet

Prijsvraag

Vraag: Wanneer is City Hotel Stadskanaal voor het laatst volledig gerenoveerd?

Antwoorden:

A. 2005
B. 2019
C. 2017

Hint: Kijk op http://www.hotel-stadskanaal.nl en vind het juiste antwoord!


Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *