Maak 2x kans op een midweekarrangement Drenthe-Groningen voor 2 personen in Hotel Stadskanaal t.w.v. €300!

Maak 2x kans op een midweekarrangement Drenthe-Groningen voor 2 personen in Hotel Stadskanaal t.w.v. €300!

Nieuws

dinsdag 10 september, 2019

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een midweekarrangement Drenthe-Groningen voor 2 personen in Hotel Stadskanaal t.w.v. €300! Op de grens van Drenthe en Groningen ligt het gemoedelijke Cityhotel-restaurant Stadskanaal. Vlak bij de mooie natuur, bijzondere bezienswaardigheden en gezellige steden – een ideale uitvalsbasis voor een midweekje weg.

Cityhotel-restaurant Stadskanaal beschikt over luxe gerenoveerde kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Denk hierbij aan comfortabele bedden, smart-tv, Wi-Fi, een Nespresso koffiemachine en een badkamer met bad, douche en toilet. Gasten mogen gratis gebruik maken van de sauna. In het gezellige grand-café ’t Raadhuys kun je terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien worden hier de hele dag à la carte gerechten geserveerd.

Stad of bos

Wil je lekker naar buiten, dan zijn natuurgebied De Hondsrug en het Boomkroonpad aanraders. Bij de receptie vind je ruim 50 gratis wandel- en fietsroutes. Ook vestingdorp Bourtange, het Streekhistorisch Centrum en Herinneringscentrum Westerbork liggen in de buurt. Liever de stad in? Je bent binnen een halfuurtje in Assen, Emmen of Groningen.

Het arrangement bestaat uit:

  • 5 x overnachting in een ruime luxe kamer
  • 5 x ontbijtbuffet

Hoe doe je mee?

Geef vóór 10 oktober 2019 het antwoord op de onderstaande vraag en maak kans op een midweekarrangement Drenthe-Groningen voor 2 personen in Hotel Stadskanaal t.w.v. €300!

Hint: Kijk op www.hotel-stadskanaal.nl en vind het juiste antwoord!


Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *