Maak 2x kans op een fietsarrangement t.w.v. €170!

Maak 2x kans op een fietsarrangement t.w.v. €170!

Nieuws

maandag 22 juli, 2019

Geniet van alles wat Appeltern te bieden heeft en overnacht in viersterrenhotel Moeke Mooren. Doe mee met de prijsvraag en win een fietsarrangement t.w.v. €170!

Viersterrenhotel Moeke Mooren tref je aan in Appeltern, in Het Land van Maas en Waal, direct aan de Maas. Het Gelderse Rivierenland is heel lang een vergeten stukje Nederland geweest. Nog niet zo gek lang geleden wist bijna niemand hoe schitterend hier de dijken door het landschap kronkelen, hoe indrukwekkend de blauwe luchten zich aftekenen boven de verstilde dorpjes. Dorpjes, waarin arbeiders decennialang hun brood verdienden op de steenfabriek en het leven rustig voortkabbelde. Mede dankzij Boudewijn de Groot en zijn allergrootste hit ontdekte de rest van Nederland wat al die jaren verborgen was gebleven: het Land van Maas en Waal.

Ontdek de vele mooie routes over de slingerende dijken met schitterende vergezichten, waterlandschappen, water- en zangvogels, kuddes brandrode runderen en diverse begroeiing vol kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld een rondje Lith, Ravenstein of rondje Tiel fietsen of wat dacht je van de prachtige dijkenroute en “langs de tuinen van Appeltern” route. Doordat Moeke Mooren een officieel overstappunt is in het fietsroutenetwerk, is er voor ieder wel een fietsroute naar smaak.

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op het fietsarrangement, beantwoord je voor 22 augustus 2019 onderstaande prijsvraag.

Hint: het juiste antwoord is te vinden op de website van Moeke Mooren.


Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *