Maak 20x kans op 2 gratis kaartjes voor de Fiets en Wandelbeurs!

Maak 20x kans op 2 gratis kaartjes voor de Fiets en Wandelbeurs!

Nieuws

vrijdag 25 januari, 2019

Doe nu mee met de prijsvraag en maak 20x kans op 2 gratis kaartjes voor de fietsen/" 7136 target="_self">Fiets en Wandelbeurs in jaarbeurs Utrecht!

Het leukste event voor de recreatieve fietser en wandelaar presenteert weer een compleet programma! Ontdek nieuwe fietsbestemmingen en routes, test fietsen op diverse parcoursen of laat je inspireren door ervaren reizigers in het omvangrijke lezingprogramma.

Nieuw dit jaar zijn de Hicle Family Tour voor jonge gezinnen en de Mountain Xperience, een paviljoen voor bergliefhebbers. Plannen om naar Rome of Santiago te fietsen? Dat moet je zeker even langsgaan bij het populaire Pelgrims Paviljoen, dat een vernieuwde opzet heeft gekregen.

Een ticket geeft bovendien toegang tot de E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. Gezamenlijk presenteren deze events samen met de fietsen/" 7136 target="_self">Fiets en Wandelbeurs het grootste aanbod ter wereld voor de sportieve en recreatieve fietser.

Kijk op www.fietsenwandelbeurs.nl voor meer informatie over het programma.

Openingstijden:
Vrijdag 1 maart: 10.00-17.00 uur
Zaterdag 2 maart: 10.00-17.00 uur
Zondag 3 maart: 10.00-17.00 uur

Hoe doe je mee?

Geef vóór 15 februari 2019 het goede antwoord op de onderstaande vraag en maak 20x kans op 2 gratis kaartjes voor de fietsen/" 7136 target="_self">Fiets en Wandelbeurs!

Hint: Het goede antwoord is te vinden op: www.fietsenwandelbeurs.nl.


Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *