Maak 10x kans op een trendy dubbele fietstas van Basil t.w.v. €62,99!

Maak 10x kans op een trendy dubbele fietstas van Basil t.w.v. €62,99!

Nieuws

woensdag 19 september, 2018

Doe je regelmatig een boodschap op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets? Of neem je graag wat eten en drinken mee voor een picknick tijdens een mooie fietstocht? Dan is deze fietstas echt iets voor jou! Doe nu mee met de prijsvraag en maak 10x kans op een Basil Katharina Black & Dots fietstas t.w.v. €62,99!

De Basil Katharina Black & Dots dubbele fietstas valt direct op vanwege de gestippelde binnenvoering en de kunstlederen details. De fietstas komt goed van pas bij het doen van boodschappen of wanneer je graag picknickt in de natuur. Natuurlijk kun je de fietstassen ook gewoon inzetten voor de dagelijkse fietstocht naar je werk. Met een totale inhoud van 38 liter kun je voldoende spulletjes meenemen tijdens een korte of lange fietstocht. Het hoofdvak sluit je af met een aansnoerkoord. Bovendien beschikt de tas ook over buitenvakken. Het waterafstotende gerecycled canvas geeft de fietstas een bijzondere uitstraling. Dankzij de open bovenkant tussen de beide tassen maak je eenvoudig gebruik van je snelbinders. Tenslotte is er ook subtiele reflectie aanwezig voor als je in het donker fietst.

Hoe doe je mee?
Geef vóór 22 oktober antwoord op de onderstaande vraag en maak kans op één van de tien Basil Katharina Black & Dots fietstassen t.w.v. €62,99!

Hint: kijk op www.basil.nl voor het juiste antwoord!


Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *