Luister: de Fiets Tour de France Podcast, met Michael Boogerd als special guest

Luister: de Fiets Tour de France Podcast, met Michael Boogerd als special guest

Onze 12e fietsen/" 7136 target="_self">Fiets magazine Podcast staat klaar. Eind augustus en gek genoeg gaat die over de Tour de France. Met Michael Boogerd als speciale gast kijken we vooruit naar een hopelijk superspannende Tour.

Wout van Aert wint etappe 2 en Sagan kan inpakken als hij voor het groen mag gaan. Dumoulin is in opkomst, en Roglic kan onmogelijk nóg beter worden….aldus Michael Boogerd

Het is al lang en breed augustus en dus zouden we normaal gesproken net over de kater van een leven zonder Tour heen zijn. Dit jaar is alles anders en klapt iedereen uit elkaar van opwinding – de Tour komt eraan. Om dat te vieren blikken we uitgebreid vooruit op de Tour met Michael Boogerd. Ook Thomas Olsthoorn schuift aan, die eigenhandig de Tourgids van Procycling vol schreef. Lieven Bisschop van Shimano vertelt over Di2 en we sluiten af met de column van Peter Winnen.

Luister hieronder direct naar de podcast of check ‘m op Spotify. Op iTunes zit ie er aan te komen en op ons Podbean account vind je alle podcasts uit de serie, kun je ze nog eens terugluisteren.

De officiële Tour de France gids bestellen? Klik hier!

Share this post