Kask brengt gele INEOS-helm op de markt

Kask brengt gele INEOS-helm op de markt

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan: Egan Bernal heeft de Tour de France gewonnen. Om dat te vieren brengt helmleverancier Kask speciale, gele versies uit van de drie door INEOS gebruikte helmen.

Kask

Al sinds 2010 is het Italiaanse bedrijf verbonden aan de Britse ploeg en won het met Bradley Wiggins, Chris Froome, Geraint Thomas en nu met Egan Bernal al meerdere keren de Tour de France. Door het één-tweetje van Bernal en Thomas heeft KASK besloten om de drie gebruikte helmen in het geel te verkopen. Het gaat om de Utopia, Protone en Valegro.

“In samenwerking met Team INEOS hebben we de Utopia, Valegro en Protone ontwerpen. Onder alle omstandigheden kunnen zij voor elke etappe kiezen uit de beste helmen. Om die samenwerking én Bernal’s overwinning te vieren, zijn we erg verheugd om deze Limited Edition Tour Yellow helmen op de markt te brengen”, zegt Alberto Fonte van Kask.

Binnenkort zijn de helmen voor distributeurs verkrijgbaar, waarna de drie helmen ook voor ‘gewone consumenten’ beschikbaar zijn. Over het prijskaartje is nog niets bekend, maar waarschijnlijk zal het niet veel afwijken van de gewone prijs.


De Kask Valegro, vooral gebruikt in de Alpen en Pyreneeën. 


De Kask Utopia, gebruikt in de vlakke etappes.


De Kask Protone, net als de Valegro gebruikt in de bergritten vanwege de ventilatie.

Share this post