Handig hebbedingetje: Multifunctionele bidon

Handig hebbedingetje: Multifunctionele bidon

Als je in de Decathlon staat heb je geen flauw idee waar je moet kijken. De keuze is er reuze, zo ook bij het voedingsassortiment. Zelfs op het gebied van bidons heb je veel mogelijkheden, waaronder de Aptonia Double Use bidon die (zoals de naam al verklapt) multifunctioneel is.

Double Use

Ben je van plan om maar één bidon mee te nemen en kan je niet kiezen tussen sportdrank en water? Dan is de Double Use bidon ideaal. Je vult de bidon met een inhoud van 700 milliliter met water en monteert onder de dop een bijgeleverd zakje met ‘siroop’. De isotone sportdrank lost niet op in het water, maar blijft gewoon in het zakje zitten. Tijdens het fietsen heb je de keuze uit drie standen die variëren van lichtzoet tot zoet. Met een simpele draai aan de dop pas je dat aan en bepaal je zelf hoe zoet je sportdrank is.

Het is natuurlijk geen hogere wiskunde, maar grappig is het wel. Buiten dat je kunt switchen van lichtzoet naar zoet, heb je ook de keuze om het zakje weg te halen en gewoon water te drinken. Buiten het gebruiksgemak blijft ook je bidon schoon en hoef je na de training niet je drinkfles meerdere malen om te spoelen.

Aptonia Double Use bidon
Je hebt de keuze uit 3 standen om de zoetheid van je sportdrank aan te passen.
Aptonia Double Use bidon
Je monteert het zakje makkelijk onder de dop.

Voor €8,49 is de bidon te koop. De zakjes isotone sportdrank (6 stuks) kost €5,99.

Share this post