Fietsdoel dit najaar? The Ride Pyrenees!

Fietsdoel dit najaar? The Ride Pyrenees!

The Ride Pyrenees gaat door! Van 13 t/m 18 september fietsen/" 7136 target="_self">fiets je zes prachtige etappes en word je in de watten gelegd door het The Ride-team. Ben je dus nog op zoek naar een fietsdoel dit jaar? Dan is The Ride Pyrenees powered by fietsen/" 7136 target="_self">Fiets jouw oplossing. Zes dagen, zes etappes, 750 kilometer en 16.000 hoogtetmers. Er zijn nog maar zes deelnamepakketten beschikbaar, dus het kan nog…

Als partner van het event zijn we bij fietsen/" 7136 target="_self">Fiets fan van de The Ride-formule: onbezorgd genieten en focussen op het fietsen met volledige verzorging voor mens en materiaal. The Ride Pyrenees is volledig verzorgd: inclusief overnachtingen, alle maaltijden, mecaniciens van Specialized Service Team, medische begeleiding, masseurs en fysio’s, motards en een enthousiast team van begeleiders.

Corona-proof

Volgens koersdirecteur Carlo van Nistelrooy is er met man en macht gewerkt om het evenement door te kunnen laten gaan. “We kunnen na overleg met alle instanties The Ride Pyrenees corona-proof organiseren. Natuurlijk moet je dan wat concessies doen, maar we zijn er trots op dat we toch een geweldig evenement neer kunnen zetten in september. Binnen de mogelijkheden van onze 1,5 meter-samenleving gaat het lukken en maken we er een fantastische week van.”

Eén centrale uitvalsbasis

“Om te beginnen doen we alle zes etappes vanaf één centrale camping, iets ten Noorden van Lourdes.”, vervolgt de koersdirecteur. “Zo kunnen we en het The Ride-dorp volgens alle veiligheidsmaatregelen inrichten en zes etappes lang de klassieke Pyreneeën-cols meenemen. Dus topklimmen als Luz Ardiden, Hautacam, Soulor en Tourmalet staan op het programma. Voor elke etappe is er ook een kortere route beschikbaar, zodat je de zwaarte kunt aanpassen als je dat wilt. Verder hebben we samen met onze partners alles piekfijn voorbereid zodat de deelnemers optimaal profiteren. Specialized is aanwezig met mecaniciens, routepartner Sigma Rox 12.0 verzorgt de gps-expert en Science in Sport zorgt voor alle sportvoeding, sportdrank en recovery.”

Kijk op the-ride-pyrenees.cc voor alle details en inschrijvingen. Mocht je nog vragen hebben: mail info@the-ride.cc of bel met 088-366 5410.

Share this post