Fiets editie 10 is vanaf nu verkrijgbaar!

Fiets editie 10 is vanaf nu verkrijgbaar!

De nieuwste fietsen/" 7136 target="_self">Fiets ligt bij de abonnees weer in de brievenbus of op de deurmat. In deze editie van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets hebben we weer mooie fietsen getest, zoals de fietsen waarop Mathieu van der Poel en Jolanda Neff volgend jaar in Tokio olympisch goud hopen te halen.

Wist je dat er ook nog betaalbare versies zijn van dure topfietsen. Oké, dan heb je 11-speed in plaats van 12-speed en mechanische onderdelen. So what? Wij hebben de Giant TCR Advanced Pro 2 Disc, Trek Émonda SL6 Pro, Cube Litening C:68 X Pro en Scott Addict RC 30 getest. Verder in de racetest: de Cannondale CAAD Optimo 2 en Balk Aluminium.

Volgend jaar gaan hopelijk de Olympische Spelen door, dus zien we waarschijnlijk ook de Canyon Exceed CFR van Mathieu van der Poel in actie of de Trek Procaliber 9.8 van Jolanda Neff. Wij hebben ze alvast uitgeprobeerd. En verder: kun je jezelf nog verbeterd op latere leeftijd? Een interview met de jonge mecanicien Max van der Linden, fietspompjes getest en natuurlijk héél veel meer.

Kortom: bestel Fiets 10 snel of race naar de winkel!

Share this post