Femto usb drive lampjes, nieuwe collectie van Lezyne

Femto usb drive lampjes, nieuwe collectie van Lezyne

Ieder jaar verbetert Lezyne de collectie LED lampen voor op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets. De lichtopbrengst wordt hoger, de accuduur neemt toe en er wordt altijd gesleuteld aan het beste lensontwerp. De vernieuwde Femto USB is hier het resultaat van.

De Femto lampen zijn compacte, lichte en usb-oplaadbare lampjes die IPX7-waterdicht zijn. Met een handige strap bevestig je ze op je stuur of zadelpen. De lampen hebben 5 standen en op standje maximaal geven ze 15 lumen voor en 5 lumen achter. De lens is zo gevormd dat er meer dan 180 graden zichtbaarheid is, prima voor jouw veiligheid dus. Want je moet niet alleen zelf goed kunnen zien, je moet ook gezien worden!

De koplamp gaat zo’n 22 uur mee op een volle accu. De achterlamp doet het 15 uur. De usb-poort wordt afgedicht met een ‘Composite Matrix cover met schroefdraad’. De Femto’s zijn te koop als set, of als losse lamp. Een setje kost €29,95, per stuk betaal je €15,95. Leverbaar in 4 kleuren, zwart, wit, rood en blauw.

In fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Magazine nr.10 testen we diverse lampensets, de testresultaten vind je hier. Het magazine bestel je simpel in onze shop.

Meer info: lezyne.com

Share this post