ad – ROX 12.0 SPORT – Training en navigatie op een nieuw niveau

ad – ROX 12.0 SPORT – Training en navigatie op een nieuw niveau

De ROX 12.0 is een volledig nieuw full map navigatiesysteem, dat zowel op de weg als in het bos de optimale routing voor elk sportprofiel maakt. De ROX 12.0 is ontwikkeld voor maximale performance en valt op door de snelle routeberekening, vloeiende kaartopbouw en uitgebreide trainingsfuncties. Niet voor niets de keuze van Team Sunweb en Brentjes Mountainbike Racing Team en onderscheiden met een Bike Motion Award en Eurobike Award.

Navigatie

De mogelijkheden van de routing kent geen grenzen. Behalve de navigatiestandaarden zoals directe adresinvoer, “point of interest”, vrij te kiezen punten op de kaart of de invoer van de coördinaten is er nog een nieuwe functie beschikbaar; de “Draw my Route” functie.  Daarmee kan de gebruiker een willekeurig traject op de kaart tekenen en de ROX 12.0 maakt daarvan in luttele seconden de passende route. Voor 20 landen van Europa is OSM-Kaartmateriaal al voorgeïnstalleerd, terwijl zorgeloos wereldwijd de kaarten (kosteloos) direct in de ROX 12.0 worden gedownload met een druk op de knop, zonder kosten!

Training en Strava Live Segments

De ROX 12.0 kan snel aan de wensen van zijn of haar gebruiker worden aangepast. Centraal hierbij staat het sportprofiel, waarmee zowel de trainingsweergave als ook de sensoren en zelfs de routing-opties per fietstype vastgelegd kunnen worden.  Wil je uitgebreider trainen met workouts, hoogteprofielen, vermogen en hartslag? Of jaag je liever op KOM’s, dan biedt Strava Live Segmenten de uitkomst! Het beste is: alle waarden kunnen dankzij flexibele lay outs overzichtelijk en goed leesbaar worden weergegeven.

Vermogen & elektronisch schakelen

De ROX 12.0 kan dankzij ANT+ worden verbonden met de bekende sensoren en biedt een veelvoud aan informatie. Wie met een powermeter traint, vindt naast de specifieke vermogenswaarden zoals TSS®, NP® en IF® ook de uitgebreidere waarden OCA en OCP van een rotor 2INpower vermogensmeter. Daarnaast is de ROX 12.0 SPORT compatibel met het elektronische schakelsysteem Shimano Di2, SRAM eTap alsmede Campagnolo EPS.

Ebike connectie

ROX 12.0 met een e-bike te verbinden, die is voorzien van een een SHIMANO STEPS aandrijving (E6100, E7000 en E8000* alleen met overeenkomstige Wireless Unit) of die het ANT+ LEV profiel ondersteunt. Je kunt nu op je ROX o.a. de actieradius, de stand van de trapondersteuning en de status van de accu weergeven.

Snelle upload naar je favoriete portals

De ongecompliceerde en snelle gegevensuitwisseling via WiFi maakt aan de ene kant de upload mogelijk naar SIGMA CLOUD en geselecteerde trainingsportals, en aan de andere kant kunnen tochten uit de portals Strava, Komoot, GPSies, TrainingPeaks en Dropbox direct op de ROX 12.0 worden geladen en gefietst. Voor een gedetailleerdere analyse kan de gebruiker middels de SIGMA LINK app en het DATA CENTER zijn waarden nauwkeurig inzien en evalueren.

Display & Bediening

Het hoge resolutie, in zonlicht uitstekend afleesbare, transflectieve 3 inch kleurendisplay is aansprekend door een modern vormgegeven, grafische interface, welke middels touch of zes knoppen eenvoudig en intuïtief is te bedienen. Bijzonder praktisch: met de home-knop komt men vanuit elke menu-punt direct terug in het hoofdmenu.

Meer info: sigmasport.com

Share this post