ad: Revoloop binnenbanden – lichtgewicht en ruimtebesparend

ad: Revoloop binnenbanden – lichtgewicht en ruimtebesparend

De innovatieve binnenbanden van de toekomst. Ze houden de lucht langer vast, één van het lichtste gewicht  in haar segment, nl. vanaf 25 gram en 100% recyclebaar. Gemaakt van het sterke, elastische TPU (Thermoplastic Polyurethane). Met een 40mm of 60mm presta ventiel (zwart), met een stop erin en van hoogwaardige kwaliteit. Vanaf de zomer dit jaar komt er ook een 80mm racevariant.

Het blijven binnenbanden, maar als je onverhoopt lek rijdt, kun je deze binnenband gemakkelijk repareren, zonder lijm! Er is een repairkit beschikbaar, waar een drietal patches inzitten, die je zonder lijm aan kunt brengen op het lek. Twee Revoloop bandjes nemen dezelfde plaats in als 1 reguliere butyl binnenband! Ideaal dus om ook onderweg mee te nemen als reservebandje.

Waarom kies je voor Revoloop?

Luchtdicht

Een uitstekende eigenschap van TPU is dat het erg luchtdicht is. Je verliest in vergelijking met een conventionele binnenband, maar heel weinig bar. Je banden blijven dus langer op spanning.

Te repareren

Mocht je onverhoopt lek rijden, dan is een lekke band is makkelijk te repareren. Revoloop levert patches die je zonder extra lijm plakt op de band. Het enige wat je hoeft te doen is even goed schoonmaken met het bijgeleverde alcoholdoekje. De gerepareerde plekken beïnvloeden het rijgedrag en de maximale spanning van de banden niet. Simpelweg omdat het gebruikte materiaal super dun is.

De reserveband bij uitstek

Door hun formaat zijn de bandjes ook makkelijk mee te nemen in je zadeltas of achterzak. Daarmee zijn deze bandjes niet alleen ideaal voor het dagelijks gebruik, maar ook de beste optie om mee te nemen als reserve. Twee opgerolde Revoloop bandjes nemen minder ruimte in dan één enkele conventionele binnenband.

Ventiel

De interne gelaste dikkere ventielvoet beschermt de band tegen beschadigingen van scherpe randen bij het ventielgat in de velg. Ook zit er een ventielstop in!

Lastechniek

Het gepatenteerde lasproces maakt het mogelijk om voor het eerst op thermoplastische banden met grote wanddikte te lassen, zodanig dat een vlakke naad kan worden vervaardigd. Dit technologische geavanceerde proces realiseert een perfect rijcomfort met de hoogste graad van bescherming tegen snakebites en lek rijden.

Ecologisch verantwoord

Thermoplastische polyurethaan is recyclebaar kunststof. Aangezien zowel de band en het ventiel zijn gemaakt van TPU kunnen Revoloop fietsbanden worden gerecycled. Verantwoordelijkheid voor het milieu dus!

Monteren

De montage van een Revoloop band is zeer gemakkelijk. Een beetje lucht (max 0,5 bar) erin en de band glijdt zo in de buitenband.

Beschikbare varianten voor Race, Gravel, en MTB:

24,94 EUR

  • Revoloop race 40mm 39 gram
  • Revoloop race 60mm  39 gram
  • Revoloop cc Ultra Gravel 40mm 30 gram
  • Revoloop cc Ultra Gravel 60mm  30 gram
  • Revoloop MTB ultra 29” 40mm 45 gram

35,95 EUR

  • Revoloop race ULTRA 40mm binnenband 25 gram
  • Revoloop race ULTRA 60mm binnenband 25 gram

8,95EUR

  • Revoloop repair kit

Meer (bestel-) informatie vind je op: www.revoloop.nl of in de webshop.

Met de couponcode fietsnlrevoloop21 ontvang je 10% korting op je aankopen in onze shop t/m 31 juli 2021!

Share this post