Getest: Handup Splatter handschoenen

Getest: Handup Splatter handschoenen

All the way vanuit Amerika testen we een setje Handup handschoenen. Handup maakt kleding, sokken en handschoenen. Altijd met een opvallend en catchy design. we gaan op pad met de ‘splatter’ versie en testen de kwaliteit.

Als startend bedrijf in een overvolle markt moet je opvallen om te verkopen. Handup doet dat. Een collectie vol kleurrijke handschoenen. In de handpalm staat steevast een kreet, of woord afgebeeld. ‘Braaaap’ in ons geval. We trekken de handschoenen aan en doen een klein braapje tijdens onze testrit. De letters aan de binnenzijde zijn gemaakt van een soort rubber en geven dus veel grip op het handvat. fijn!

Het aantrekken van de handschoenen gaat makkelijk trouwens. Aan de binnenzijde zit een simpel lipje wat het een stuk makkelijker maakt om er in te komen. Ook het feit dat de gloves niet super strak zitten (we testen een maat M) draagt daaraan bij.

Onze felgele modellen vol spetters werden na een aantal wasbeurten wel een stuk minder fel en zijn nu gewoon geel. Officieel zijn de handschoenen van Handup niet ‘touchscreen compatible’ maar de praktijk leert ons dat je vinger het grootste deel van de tijd gewoon contact maakt met je Iphone.

Aanrader? De Handup handschoenen zijn leuk en erg blits. Ze zitten prettig en lijken van degelijke kwaliteit. De prijs is oke en je hoeft ze niet perse in Amerika te bestellen. Het kan ook gewoon hier in de Benelux. Wij zijn enthousiast. Met deze Braap modellen ben je iedereen een stapje vooruit als het gaat om de looks.

Handup handschoenen
€29,99
Website: www.handupgloves.com

Share this post