Nieuw: Van Nicholas Rowtag

Nieuw: Van Nicholas Rowtag

Fietsleverancier Van Nicholas vond dat het tijd werd voor een nieuw soort gravel racefiets. Een fietsen/" 7136 target="_self">fiets waarmee je alles kan: Race, MTB én Toer. Hieruit ontstond de Rowtag, een opvallende cross-over gravel racer. De Rowtag is de eerste fietsen/" 7136 target="_self">fiets van Van Nicholas in een compleet nieuwe categorie: ‘Adventure’.

Volgens VN kan ‘dankzij de 650B of 29er wielen met ‘all-road’ bandenvrijheid de Rowtag gebruikt worden op zowel lokale gravelcircuits als op het ruigste terrein in de natuur. De fietsen/" 7136 target="_self">fiets heeft diverse bevestigingspunten voor fiets- of frametassen, een drager en spatborden, zodat de gebruiker zelf kan bepalen hoeveel uitrusting hij wil meenemen of hoe vies zijn fietsen/" 7136 target="_self">fiets mag worden na een dag buiten. De vele bevestigingspunten (twee op de bovenbuis en onderaan de onderbuis, evenals drie op de zitbuis en bovenop de onderbuis) bieden ontelbare mogelijkheden.

De gravel specifieke voorvork is volledig van carbon en heeft tevens bevestigingspunten, zodat elk laatste beetje ruimte nog benut kan worden. De geïntegreerde kabels die door het hele frame lopen, zorgen voor een opgeruimd aanzien en maken dat de fietsen/" 7136 target="_self">fiets snel is schoon te maken. Schijfremmen, een geïntegreerd taps toelopend balhoofdstel en steekassen zorgen voor nog betere prestaties. De uiterst uitgebalanceerde geometrie van de fietsen/" 7136 target="_self">fiets is bedoeld om vertrouwen te wekken, ongeacht het terrein. Het frame is geoptimaliseerd, waardoor het de mogelijkheid biedt om een dropperpost zadelpen (met geïntegreerde kabel) aan de fietsen/" 7136 target="_self">fiets toe te voegen. De gebruiker kan tevens kiezen uit een breed scala aan aandrijfsystemen en mechanisch of elektronisch schakelen. De Rowtag is door zijn vele opties een veelzijdige fietsen/" 7136 target="_self">fiets voor de echte ‘avonturier’ en kan volledig samengesteld worden naar de individuele eisen van elke gebruiker’. Kijk.

De Rowtag is als compleet samengestelde fietsen/" 7136 target="_self">fiets vanaf eind januari leverbaar in de maten XS t/m XL voor een totaalprijs vanaf €3.449. Het frame, inclusief volledige carbon gravelvoorvork, is leverbaar voor €2.099,-

Share this post