Nieuw: BMC Roadmachine

Nieuw: BMC Roadmachine

Van een afstandje zie je niet dat hier een nieuwe BMC Roadmachine staat. Logisch, want de verschillen zitten vooral in de details.

Endurance

De BMC Roadmachine is een echte Endurance fietsen/" 7136 target="_self">fiets: gemaakt voor rijders die deel nemen aan Gran Fondo’s en Cyclo’s. En als je dit doet kom je als rijder van alles tegen: langere afstanden en vaak meer klimkilometers, diverse soorten wegdek, van glad asfalt tot ruwere wegen of kasseien. Dus: meer comfort! BMC heeft hiervoor het Tuned Compliance Concept (TCC). Speciale carbon lay up, D-vormige zadelpen, een endurance geometrie. Daarnaast meer snelheid door een verbeterde acceleratie -wat dan weer kan door een hogere (5 %) stijfheid van de bracket, 20 % hogere torsiestijfheid en een nieuwe stijvere Roadmachine-vork.

Ook nog een nieuwe Integrated Cockpit System (ICS): verkrijgbaar in acht lengtes variërend van 55 mm tot 130 mm, en zowel 0-graden als -12-graden, plus lage of hoge topcaps. Banden: tot maximaal 33 cm. De nieuwe Roadmachine wordt aangeboden in de volgende modellen: Roadmachine 01, Roadmachine 02 en Roadmachine ICS-module en in de maten 47, 51, 54, 56, 58 en 61 cm. De nieuweling zal er alleen met schijven zijn. Prijzen zijn nog niet bekend!

Share this post