De nieuwe Trek Madone SLR en SL

De nieuwe Trek Madone SLR en SL

Het is Tourtijd, dus komen alle grote merken nú met hun nieuwste topmodellen. Trek toont nieuwe versies van de Madone SL en SLR.

De Madone heeft het bekende IsoSpeed aan boord. Daardoor is dit geen knalharde aeroracer, maar een fietsen/" 7136 target="_self">fiets waarmee je ook prima wat slechter wegdek kunt verteren. De Adjustable IsoSpeed zat in eerste instantie op de zitbuis van Treks Domane-serie. Op de Madone SLR zit het IsoSpeed systeem op de bovenbuis en is simpel instelbaar. Daarmee kun je de flex afstellen op je rijstijl en de ondergrond. De nieuwe Madone is, volgens Trek, tot wel 17% flexibeler dan zijn voorganger in zijn meest flexibele stand.

De IsoSpeed op de bovenbuis dempt met een rebound waardoor je stabieler rijdt. De rebound op de nieuwe Madone SLR is 13% korter dan op de huidige Madone.

Velg- of schijfremmen

De Madone SLR biedt de keus tussen schrijfremmen en direct mount-velgremmen. Beide remtechnieken zijn volledig geïntegreerd in het ontwerp van het frame. De velgremversie is nog steeds lichter dan de modellen met remschijven.

Ook de stuur/stuurpen combinatie is aangepast. Er zijn meer opties in maten (breedte & stuurpenlengte) en het stuur is tot 5 graden te kantelen.

Project One ICON

Tijdens de Tour rijdt de Trek-Segafredo ploeg op de nieuwe Madone. De fietsen/" 7136 target="_self">fiets is vanaf nu te koop bij Trek-dealers. Je kunt de Madone persoonlijk maken via Treks fietsprogramma Project One. Bijvoorbeeld met de nieuwe, exclusief voor Madone bedoelde kleurenschema’s van ICON.

Adviesverkoopprijzen:

Madone SL6 € 3.999
Madone SLR6 Disc/WSD  € 5.999
Madone SLR6 Disc P1/WSD P1 € 6.599
Madone SLR8  € 7.499
Madone SLR8 P1  € 8.099
Madone SLR9  € 11.499
Madone SLR9 P1  € 12.099

Meer info: trekbikes.com/madone

Plaatjes

Nog wat plaatjes om van te genieten:

Share this post