3T Strada in Haute Route uitvoering

3T Strada in Haute Route uitvoering

3T heeft een nieuwe bestemming voor je vakantiegeld (en waarschijnlijk nog wel wat van je spaargeld ook). Ze brengen hun Strada fietsen/" 7136 target="_self">fiets nu uit in een Haute Route uitvoering, waarbij je als je hem aanschaft ook gelijk een startbewijs krijgt voor een Haute Route evenement.

Die Haute Route evenementen zijn meerdaagse wielerwedstrijden voor amateurs. Ze vinden plaats in de Alpen, Pyreneeën en Amerika. Sinds kort zijn er ook kortere, 3-daagse, versies van, bijvoorbeeld in Noorwegen. Voor Haute Route en 3T kennelijk een reden om speciaal daarvoor een fietsen/" 7136 target="_self">fiets te bouwen.

Over de Strada fietsen/" 7136 target="_self">fiets schreven we al eerder. 1X aandrijving, highend specs, stevig prijskaartje. Het Aqua Blue team rijdt er zelfs mee bij de profs. Ja, zonder voorderailleur! De Haute Route uitvoering van deze fietsen/" 7136 target="_self">fiets komt in twee smaken. In de meest luxe uitvoering wordt hij afgemonteerd met de nieuwe 3T Torno crank (foto boven) en THM carbon cockpit. Beide modellen krijgen een oranje paintjob, waarbij de kleur van voor naar achter vervaagd.

De 3T Strada Haute Route Pro kost, samen met het startbewijs 5000 euro. De Strada Haute Route Team, met het mooie crankstel, startbewijs én hotel accomodatie komt op 7800 euro.

Share this post