Nieuwe aqua blauwe schoenen van Gaerne

Nieuwe aqua blauwe schoenen van Gaerne

Het Italiaanse Gaerne heeft twee nieuwe schoenen op de markt gebracht: de G.Chrono en G.Kobra. De Chrono is geschikt voor ritjes op de weg, terwijl de Kobra een MTB-schoen is. Allebei zijn ze in het aqua blauw te koop.

G.Chrono

De goed ademende G.Chrono schoen is uitgerust met liefst twee BOA-aansluitingen per schoen, maakt gebruik van de TSS techniek (Tarsal Support System) en heeft een EPS Comfort inlegzool. Door een nieuw ontwikkelde anti-slip hielcup blijft je voet stevig op zijn plek zitten en is er aan stabiliteit geen gebrek. De buitenkant van de schoen is ultralicht en -dun, want het is volledig van carbon gemaakt. Vier ventilatiegaten zorgen voor verkoeling in de schoen en een anti-sliplaag bij je tenen moet voor nog meer comfort zorgen.

G.Kobra

De MTB-schoen heeft nagenoeg dezelfde specificaties, al maakt het logischerwijs wel gebruik van een andere buitenzool: de EPS lichtgewicht Carbon MTB zool. In samenwerking met de ontwerpers en technici van Michelin is de zool ontwikkeld. Het biedt de ‘perfecte combinatie’ van prestatie, duurzaamheid, kracht en gewicht. Het rubberen loopvlak van Michelin moet ook tijdens extreme omstandigheden voor de beste prestaties en grip zorgen. Door de grotere afstand tussen de loopvlakken blijft er minder vuil aan je schoen zitten.

G.Kobra Gaerne G.Chrono Gaerne

De schoenen zijn te koop in een full carbon variant of van samengestelde weefsels. De wegschoen kost €309,90 (of €259,90) en de MTB-schoen €289,90 (of €249,90).

Share this post