Nieuw: Fore carbon wielen

Nieuw: Fore carbon wielen

Hoogwaardige carbon velgen, in samenwerking met gevestigde namen als Sapim en DT Swiss, uitvoerig getest en volledig in Nederland ontwikkeld, gespaakt en geassembleerd. Dat is Fore, het nieuwe wielenmerk dat de Tehava lanceert.

Tehava is het merk achter Isaac en was ‘vroeger’ ook de verdeler cq producent van Fore MTB’s en raceframes. De naam heeft een tijdje een slapend bestaan gekend, maar nu is die weer in de lucht! Volgens Robert Vrancken, managing director van Tehava en Fore: ‘deze wielen zijn ontwikkeld door een groep fanatieke wielrenners die allemaal product- en ontwikkelingskennis hebben’ legt hij uit. ‘Een groep wielrenners die vindt dat iedereen dient te fietsen met wielen die geschikt zijn voor zijn of haar rij-eigenschappen en doelstellingen’.

Vijf modellen

Dat uit zich in de vijf verschillende modellen die Fore op de markt brengt. Er zijn drie modellen met schijfremmen beschikbaar: de Three, Four en Five, met 28, 38 en 48 millimeter velgen. Voor velgremmen zijn er de Four en Five, met 38 of 48 millimeter. Alle wielen zijn geschikt voor draad- en vouwbanden en tubeless ready voor zij die zonder binnenband willen rijden. De velgen zijn volledig zwart gekleurd, net als de naven. Op de velgen is subtiel en ook in het zwart het logo van Fore zichtbaar.

1349 euro

De kwaliteitswielen zullen in alle modellen een consumentenrichtprijs van 1349 euro hebben. Voor die prijs heeft iedere wielrenner een hoogwaardige wielset, afgewerkt met Sapim-spaken en DT Swiss naven die volledig van eigen bodem komt. Vanwege de grote betrokkenheid van de makers van Fore, verbinden zij zich ertoe de wielen en processen continu te verbeteren. Nogmaals Vrancken: ‘wij hechten veel waarde aan de mening van onze klant en helpen hen zo snel en oplossingsgericht mogelijk’.

Meer info: forecyclingwheels.com.

Share this post