Nieuw: Bontrager Aeolus Pro 3V

Nieuw: Bontrager Aeolus Pro 3V

Asfalt? Ook. Maar vooral voor in de berm: de Bontager Aeolus Pro 3V is een wielset speciaal voor de groeiende markt van gravel- en adventurebikes.

OCLV

De nagelnieuwe Aeolus Pro 3V wielen bestaan uit hetzelfde beproefde OCLV Carbon als de andere racewielen uit de Aeolus-familie en zijn uitgerust met een Rapid Drive 108-naaf en een bredere velgbinnenbreedte van 25 mm, zodat brede banden beter ondersteund worden en het rijgedrag nog aangenamer wordt. ”De nieuwe Aeolus Pro 3V wielen hebben dezelfde genen als de rest van de Aeolus-familie, maar ze zijn beter geschikt voor gravel en onverhard terrein”, aldus Graham Wilhelm, productmanager Bontrager Wheels. ”Ze zijn gemaakt voor allround fietsers die wel het voordeel willen van bredere banden, maar niet aan prestaties willen inleveren.”

Dikke banden

De extra ondersteuning van de 25 mm velgbinnenbreedte betekent dat je dikkere banden op lagere druk kunt rijden, wat zorgt voor meer tractie, meer comfort en een hogere stabiliteit op elke ondergrond. De wielset wordt het best gecombineerd met 700x32c-banden of breder. Deze wielset is enkel verkrijgbaar in een disc-versie met 12 mm steekassen. Adviesverkoopprijs : € 1.299,-   http://www.trekbikes.com/AeolusPro3V

Share this post