Glendale, de nieuwe bril van Sagan en 100%

Glendale, de nieuwe bril van Sagan en 100%

Peter Sagan en 100% introduceren de Glendale. De Glendale is volgens 100% een retro performance bril met een klassieke fashion look. Het design van de bril is gebaseerd op de vintage Barstow Goggle.

100% Glendale

“Ik heb heel weinig vrije tijd buiten mijn trainingen, wedstrijden en media optredens. 2 jaar geleden toen we de krachten bundelden met 100% brachten we samen vrije tijd door in Zuid-Californië. Ik herinner mij onder meer onze gemeenschappelijke liefde voor design en Amerikaanse vintage muscle cars. Sindsdien werkten we samen met het creatieve team van 100% aan een unieke bril. Het resultaat is de nieuwe vintage Glendale”, zegt Sagan in het persbericht.

Volgens het bedrijf is de Glendale ‘de perfecte balans tussen een tijdloze styling en hoogwaardige technologieën om te voldoen aan de noden van de meest veeleisende fietsers’. Het assortiment bestaat uit vier verschillende kleuren met aangepaste lenzen. De adviesprijs bedraagt €190, maar het is nog niet bekend wanneer de Glendale ook in Nederland verkrijgbaar is.

Specificaties

– Polycarbonaat lenzen
– Breed zichtveld
– 100% UV-bescherming
– Lens coating
– Extra lensventilatie
– Hydroilo lensbehandeling
– Grilamid TR-90 frame
– 4 kleurcombinaties beschikbaar
– Adviesprijs: €190

Glendale 100% Glendale 100% Glendale 100% Glendale 100%

Share this post