Foto’s: Giant TCR en Trinity van CCC

Foto’s: Giant TCR en Trinity van CCC

Wielerploeg CCC rijdt in 2019 op fietsen van Giant. Dat nieuws werd begin oktober wereldkundig gemaakt, maar donderdag zijn de Giant TCR en Trinity in de kleuren van de nieuwe ploeg gepresenteerd. Wij hebben de foto’s!

Giant TCR

Het Poolse CCC heeft de WorldTour-licentie van BMC overgenomen en komt in 2019 op het hoogste wielerniveau uit. BMC (de Zwitserse fietsenfabrikant stopte als hoofdsponsor) werd vervangen door Giant en Liv (voor de vrouwentak). Giant was tot en met het afgelopen seizoen verbonden aan Sunweb, maar die ploeg rijdt volgend seizoen op Cervélo’s. CCC zal volgend jaar te bewonderen zijn op de wegfiets TCR Advanced SL, de fietsen/" 7136 target="_self">fiets waar ook Tom Dumoulin op reed. Voor Simon Geschke en Laurens ten Dam verandert er in dat opzicht dus weinig.


De Giant Advanced SL – met Shimano Dura-Ace Di2 – kleurt volledig zwart. Geen schijfremmen.


Stuur(pen), zadel(pen).. alles is van Giant.


Ook de fietscomputer komt van Giant: de Neostrack.


Contact SL zadel met Advanced SL zadelpen.

Giant Trinity tijdritfiets

Voor de tijdritten maakt CCC gebruik van de Trinity Advanced PRO. Tom Dumoulin liet al zien dat je met de Trinity grote wedstrijden kunt winnen, maar nu is het ook aan renners als Greg Van Avermaet om hun kunsten erop te tonen.


Net als de TCR kleurt het frame volledig zwart. Hieronder nog wat kiekjes.


De carbonwielen van #overachieve. Ligstuur van AeroDrive, remmen van Speedcontrol SL.

Share this post