Tip: Ladies only MTB clinic – 16 maart

Tip: Ladies only MTB clinic – 16 maart

Wil jij fluitend door de bochten rijden? Vol vertrouwen een afdaling ingaan en waardevolle tips & tricks leren van o.a. Reza Ravenstijn en Laura Turpijn? Dan is deze mountainbike clinic voor vrouwen misschien wel iets voor jou. 

Onder leiding van ervaren en inspirerende instructeurs geeft de Hel van Groesbeek op 16 maart een leerzame en gezellige mountainbike clinic waarin techniek, core-stability én voeding centraal staan. 

De Clinic wordt verzorgd door:

  • Reza Ravenstijn: Nationaal (elite) Europees en Wereldkampioen (masters)  Veldrijden; KNWU trainer MTB en veldrijden; trainer/coach (inter)nationale MTB’ers en crossers. Energy/health coach in het bedrijfsleven
  • Mandy Beumer: 20 jaar ervaring als sportfysio en krachttrainster, o.a. werkzaam in het team van Bart Brentjens , KNWU trainer MTB en veldrijden; trainer/coach (inter)nationale MTB’ers
  • Laura Turpijn: Meervoudig Nationaal kampioen mtb, Ploegleider Kona LTD-team, trainer en coach, eigenaar LT-Sports
  • Bas Vroemen : Organisator Hel v Groesbeek, ex ploegleider diverse MTB teams, zeer fanatieke mountainbiker

De Clinic

Onder begeleiding van bovenstaande toppers ga je in meerdere groepen de bossen in om aan je mountainbike skills en conditie te schaven. Ook wordt er aandacht besteed aan het trainen van de core. Om goed over de boomwortels te komen, het juiste bewegingsgevoel bij een afdaling en veel controle bij bochten te hebben is het namelijk goed om naast je conditie ook de kracht van je core-stability te trainen. Wat dat precies inhoudt mag je in deze praktijk workshop uiteraard zelf ervaren! Tot slot wordt er ook nog aandacht besteed aan het thema voeding. De juiste voeding zorgt voor voldoende energie, helpt je beter te presteren en zorgt ook voor een sneller herstel. Jij krijgt alle tips over de juiste voeding vóór, tijdens en na het mountainbiken. 

Programma:
9:15 ontvangst met koffie of thee
9:30 aanvang van de clinic
12:30 lunch
13:30 start workshops (Voeding, trainingsleer/tips en Coretraining)
15:00 einde clinic

Waar:
Lierdal Sportcenter
Lierdal 2A
6584 DC Molenhoek (gratis parkeren en kleed en douche gelegenheid)
Wanneer: 16 maart 2019, aanvang 9:15
Voor wie: Vrouwen vanaf 18 jaar
Kosten: 25 euro inclusief lunch

Heb je zelf geen mountainbike? Geen probleem, dit kan de organisatie voor je verzorgen voor 25 euro.

Inschrijven
Wil jij deelnemen aan deze clinic? Schrijf je dan in via:
https://inschrijven.nl/form/2019031650433-nl

Share this post