Tenerife Bike Festival – 26 tot 31 maart 2019

Tenerife Bike Festival – 26 tot 31 maart 2019

Om Tenerife als fietsbestemming op de kaart te zetten organiseert het eiland dit jaar het ‘Tenerife Bike Festival’. Van 26 tot 31 maart staat het eiland volledig in het teken van fietsen en wij zijn erbij aanwezig! 

Het Bike Festival is een evenement waarbij zo’n 25 reisagenten, touroperators en journalisten van 12 verschillende nationaliteiten het eiland per fietsen/" 7136 target="_self">fiets gaan verkennen. En dat fietsen op Tenerife een geweldige activiteit is, is duidelijk. Het eiland heeft zelfs een speciaal toeristisch merk opgericht (Tenerife No Limits) dat verantwoordelijk is voor het promoten van de fietssport op het eiland. Het Tenerife Bike Festival werkt dan ook samen met Tenerife No Limits. 

Tijdens het Bike Festival wordt er uiteraard veel gefietst, deelnemers krijgen zowel het noorden als het zuiden van het eiland te zien. Maar er is meer, naast het fietsen worden er dagelijks ook andere activiteiten georganiseerd om zo de diversiteit van Tenerife te laten zien. Denk aan walvissen spotten, stand up paddle boarden en uiteraard het proeven van de Spaanse keuken. De week wordt in stijl afgesloten met de beklimming van de El Teide, de hoogste berg van Spanje, waarbij er op de top een heus ‘festival’ klaar staat, met hapjes, drankjes, muziek en meer. 

Live meekijken?
Ben jij benieuwd naar het Tenerife Bike Festival? Op Instagram kan je via onze live stories meekijken! Dagelijks laten we zien wat het eiland te bieden heeft, hoe mooi de fietsroutes zijn en welke (sportieve)activiteiten er nog meer te doen zijn.

Volg ons dus op Instagram via:
Pedala: www.instagram/pedalamag
en fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Magazine: www.instagram.com/fietsmagazine

Share this post