‘Women only’ webinar over The Ride en The Ride Dolomites

‘Women only’ webinar over The Ride en The Ride Dolomites

Twijfel jij om deel te nemen aan The Ride? Op dinsdag 5 februari is er een speciale ‘women only’ informatieavond over The Ride en The Ride Dolomites in de vorm van een webinar. Deze kan je dus heel eenvoudig, lekker vanaf de bank op je laptop of tablet volgen! 

Wil jij een ultieme fietschallenge doen, maar wel met volledige begeleiding door een uitgebreid team, dan is The Ride of The Ride Dolomites echt iets voor jou! De webinar over deze events start dinsdag 5 februari om 20:00, waarbij veelvuldig deelnemer Marieke van Altena en koersdirecteur Carlo van Nistelrooy je bij praten over the Ride en The Ride Dolomites. Niet alleen heel interessant, maar ook nog eens voordelig! Alle deelnemers van het webinar krijgen namelijk een aantrekkelijke ladies only aanbieding.  Meld je wel even aan via deze pagina: https://www.the-ride.cc/informatie-avonden .

Over The Ride:

The Ride is dit jaar van 9 tot en met 16 juni. Elk jaar fietst een peloton van 250 renners van de Stelvio in acht dagen naar de Cauberg in Valkenburg. Volledig verzorgd. Het tweede bucket list event is van 15 tot en met 20 september in de prachtige Dolomieten: The Ride Dolomites. Een zesdaagse Giro waarbij de deelnemers ook alleen hoeven te fietsen. Motorbegeleiding, medisch team, masseurs, fysio, alle maaltijden, bezemwagen, koerswagen, verzorgingsposten etc. alles is perfect georganiseerd. Dat The Ride-formule aanslaat wordt onderstreept door het rapportcijfer dat deelnemers geven; een 8,6.

Meer dan honderd vrouwen gingen je al voor en ook dit jaar zijn er al tientallen dames ingeschreven. Maar… er is uiteraard nog meer ruimte voor kanjers die de uitdaging aandurven! Marieke beantwoordt in het webinar al jouw vragen en samen met Carlo geeft zij in een uurtje een helder beeld van de twee events. Routes, service, begeleiding, eten en drinken onderweg passeert de revue. Ook het traject naar de evenementen toe wordt behandeld; hoe train je, welke ondersteuning kun je verwachten, hoe werken we samen toe naar jouw succesvolle deelname.”

Interesse gewekt?

Bekijk hieronder de promo video of bezoek de website via:
The Ride www.the-ride.cc
The Ride Dolomites www.the-ride-dolomites.cc

The Ride Dolomites – Promo 2019

Share this post