Voor op de bucketlist (van je kleintje): NK Loopfiets 2018

Voor op de bucketlist (van je kleintje): NK Loopfiets 2018

De leukste en meest schattige wedstrijd van het jaar komt er weer aan: het NK Loopfiets 2018! Op 15 juli organiseert Rapid Wheels de derde editie. Hier gaan de jongste racers, met een leeftijd van 2-5 jaar, de strijd met elkaar aan op een echte fietscrossbaan. 

Strider Racing

De wedstrijdvorm van het NK Loopfiets wordt Strider Racing genoemd. Het is een crosswedstrijd op een echte fietscrossbaan, alleen dan voor de jongste fietstalentjes. Er wordt gereden in 4 verschillende categorieën (2 jaar en jonger, 3, 4 en 5 jaar) en de leeftijdsindeling is op dagleeftijd.

Deelname

Een licentie om deel te nemen is niet nodig, elk kind t/m 5 jaar mag deelnemen. De enige voorwaarde is dat er op een loopfiets gereden wordt met een maximale wieldiameter van 12 inch ;)Er zijn diverse rondes, zodat je kleintje sowieso een paar keer mag racen. Uiteraard ontvangen alle deelnemers een kleinigheidje als herinnering en de 6 finalisten krijgen een beker.

Is dit echt iets voor jouw kindje, neefje/nichtje, buurjongen/buurmeisje? Ga dan naar www.rapidwheelsbmx.nl om ze in te schrijven!

NK Loopfietsen © Martin Zaagman

Share this post