Voor abonnees: Win gratis deelname aan Gravel Innsbruck, inclusief 2 overnachtingen

Voor abonnees: Win gratis deelname aan Gravel Innsbruck, inclusief 2 overnachtingen

Voor onze trouwe abonnees hebben we een leuke prijsvraag. We geven twee paar startbewijzen weg voor het evenement Gravel Innsbruck, dat op zondag 22 september plaatsvind op de kleine achterafweggetjes rond de Tiroolse hoofdstad. Geen wedstrijd, maar een fietsfestival. Er is geen ranking; genieten op de historische en vooral unieke route staat bij dit cult-evenement voorop. Er wordt natuurlijk wel wat van de deelnemers gevraagd op de steile klim door de Olympische bobsleebaan. Hoogtepunt van de rit is de extreem steile Highway to Höll. Het start- en finishterrein is tevens de party-zone, waar DJ’s voor de muziek zorgen en de food-trucks voor lekkernijen. Je kunt individueel of als team starten.

Twee van onze abonnees kunnen elk twee startbewijzen winnen. Kan je dus je partner of je fietsmaat meenemen. Ook voor het overnachten gaan we zorgen. De winnaars krijgen maar liefst twee overnachtingen in een tweepersoonskamer met ontbijt cadeau bij de startbewijzen!

Hoe maak je kans op deze fijne prijs? Zet je antwoorden op de onderstaande vragen in een mailtje naar redactie@fiets.nl.

Vraag 1: Hoe steil is steilste sectie in de Higway to Höll?
Vraag 2: Hoeveel bochten heeft de bobsleebaan (die moet je namelijk omhoog fietsen!)
Vraag 3: Onder welke beroemde brug loopt het tracé van Gravel Innsbruck?

Kijk voor meer info op gravelinnsbruck.com/en/route 

Onze redactie zal de winnaar selecteren uit de inzenders die de vragen goed hebben beantwoord. Vergeet niet je volledig naam, adres, telefoonnummer én abonneenummer te vermelden! Alleen dan maak je kans op deze gratis startbewijzen voor Gravel Innsbruck inclusief twee overnachtingen.

Deze prijs is uitsluitend geldig in 2019.

Share this post