Vifit Sport lanceert nieuwe Energy range (en een kortingscode voor jou)!

Vifit Sport lanceert nieuwe Energy range (en een kortingscode voor jou)!

Vifit Sport, bekend van hun partnership met Team LottoNL-Jumbo, heeft hun nieuwe Energy range gelanceerd! Vorig jaar waren ze al gestart met de recovery producten zoals, repen, yoghurt drinks, kwark en shakes. Vanaf deze week zijn daar de nieuwe Energy producten bijgekomen. Die zijn te verkrijgen in de vorm van gels (met en zonder cafeïne) en repen. Je hebt er wellicht al eentje gezien of geprobeerd, bij fietsen/" 7136 target="_self">Fiets 9 kreeg je als abonnee een gratis sample toegestuurd.

Ieder product van de energy range bevat de koolhydraten glucose + fructose in een ratio van 2:1 (of komt hier heel dicht bij) om de koolhydraat opname te maximaliseren en de kans op darmklachten te minimaliseren. De energy gels en repen bevatten allemaal 30 g koolhydraten per portie. Dit maakt het plannen van je voeding een heel stuk makkelijker: je kan simpelweg 1, 2, of 3 porties per uur nuttigen, aangezien jouw lichaam ongeveer 90 gram koolhydraten per uur kan opnemen.  De repen zijn te verkrijgen in de smaken: appel/cranberry, abrikoos/quinoa en karamel/kokosnoot. De gels vind je terug in de smaken: red fruit, perzik/passievrucht en guarana met cafeïne.

Als volger van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets krijg je nu 25% korting op je bestelling bij Vifit Sport. Ga hiervoor naar de webshop, kies jouw producten en gebruik de kortingscode: ENERGYFIETS in je winkelmand.

Share this post